Корюківська міська рада інформує про результати конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності

08.02.2019

За результатами конкурсного відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки:

– комплексу будівель за адресою: Чернігівська обл., Корюківський район, с. Забарівка, вул. Гагаріна, 13а, балансовою вартістю 37245,00 грн., з метою перерахунку орендної плати по договору оренди нежитлового приміщення №1 від 25.06.2006 року.

– приміщень площею 282,52 кв.м. в будівлі за адресою: Чернігівська обл., Корюківський район, с. Наумівка, вул. Шевченка, 66а., з метою розрахунку орендної плати відповідно до норм чинного законодавства по діючим договорам оренди з ФОП Петрінко Т.М., ФОП Рудник Л.І., ФОП Галат Г.Я., ФОП Грось А.Ю.

– будівлі за адресою: Чернігівська обл., Корюківський район, с. Наумівка, вул. Лучка, 1а., з метою розрахунку орендної плати відповідно до норм чинного законодавства по діючим договорам оренди з ФОП Кирик О.М.

– стели «Корюківка», що розташована на узбіччі автомобільної дороги Т-25-12 (на в’їзді до м. Корюківка зі сторони м. Сновськ), з метою відображення в бухгалтерському обліку.

– прибудинкових територій (тверде покриття) з міжквартальними проїздами житлових будинків в місті Корюківка за адресами: вул. Зарічна,1; вул. Зарічна, 3; вул. Передзаводська, 6; вул.Шевченка, 52 та 56, з метою відображення в бухгалтерському обліку

переможцем визначено суб’єкта оціночної діяльності – приватне підприємство «Десна – Експерт – М».

За повідомленням
відділу земельних ресурсів та комунального майна

ukУкраїнська