Серпнева сесія міської ради: депутати розглянули 24 питання

30.08.2019

На черговій сесії, яка відбулася 29 серпня, депутати прийняли рішення з бюджетних, майнових, земельних та інших питань.

Засідання депутати розпочали з вшанування хвилиною мовчання пам’яті захисників України, які віддали своє життя, захищаючи її суверенітет і незалежність. 

Обговоривши попередньо на спільному засіданні постійних комісій показники міського бюджету за І півріччя, затвердили звіт про його виконання. Також депутати затвердили Програму сприяння діяльності управління соціального захисту населення щодо покращення обслуговування населення Корюківської територіальної громади на поточний рік.

Блок майнових питань включав питання списання майна міської комунальної власності, прийняття у міську комунальну власність майна та його передачу.

З метою збільшення надходжень від плати за землю, захисту майнових прав міської ради від несумлінних землекористувачів, що ухиляються від вчасного укладання договорів оренди, рішенням сесії створено комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

Також створена комісія для проведення обстежень земельних ділянок у натурі (на місцевості) та підготовки висновку про доцільність їх концервації, з метою забехпечення раціонального використання земель, відтворення родючості грунтів, інших корисних властивостей землі.

Для задоволення інтересів громадян щодо оформлення земельних ділянок, прийнято рішення про надання дозволу на розроблення детальних планів територій земельних ділянок по вул. Незалежності та пров.Вокзальному в м.Корюківка. 

За зверненнями громадян депутати внесли зміни до деяких рішень міської ради стосовно земельних питань, а також прийняли рішення про приватизацію земельних ділянок та щодо розробки технічної документації.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська