Освітяни підбили підсумки минулого навчального року та запланували роботу на прийдешній

26.08.2020

Сьогодні відбулася підсумкова нарада педагогічних працівників Корюківської громади, на якій начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Ірина Наумчик окреслила основні пріоритети роботи та завдання закладів освіти у 2020-2021 навчальному році.

Представники районного управління Головного управління держпродспоживслужби та міськрайонного відділу державної установи «Чернігівський обласний лабораторний центр» інформували про особливості організації протиепідемічних заходів у закладах освіти у період карантину. Обговорили також питання організації харчування учнів, формування мережі учнівського контингенту, складання статистичної звітності на початок навчального року та комплектації кадрів.

Представники навчальних закладів отримали рекомендації щодо організації освітнього процесу та обговорили питання методичного забезпечення, організації курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти громади.

У ході наради перший заступник міського голови Олександр Савченко привітав педагогів з початком навчального року, подякував за самовіддану роботу та закликав докладати максимум зусиль для покращення якості надання освітніх послуг.

За багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток галузі освіти та запідсумками минулого навчального року Почесною грамотою Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації нагороджені:

– КОНОВАЛЕНКО ЛАРИСА МИКОЛАЇВНА – учитель російської мови та зарубіжної літератури Наумівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

– ДРАЧ ВАЛЕНТИНА МИХАЙЛІВНА – учитель англійської мови Корюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Почесною грамотою міської ради нагороджені:

– БАДЮЛЯ ЗІНЇДА ОЛЕКСІЇВНА – заступник директора з навчально-виховної роботи Корюківської гімназії

– СОТНИК АЛЛА МИХАЙЛІВНА – вихователь Корюківського ДНЗ №1 «Дельфін»

– ХОВДІЙ АНТОНІНА СЕМЕНІВНА – вихователь групи продовженого дня Корюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

Почесною грамотою Відділу освіти, культури, молоді і спорту міської ради нагороджені:

– РЯБЕЦЬ ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА – вчитель біології Корюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4;

– ЛЯХ ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ – вчитель історії Корюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1;

– КЛЮЙ ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА – учитель хімії та біології Сядринської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Також були підведені підсумки рейтингової оцінки діяльності закладів загальної середньої освіти громади у 2019-2020 навчальному році і визначені переможці, які нагороджені грамотами Відділу освіти:

 – педагогічний та учнівський колектив КОРЮКІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ;

–  педагогічний та учнівський колектив СЯДРИНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

На завершення привітали молодих спеціалістів, які з початку навчального року почнуть свою викладацьку діяльність в освітніх закладах громади.

ukУкраїнська