Почесні відзнаки до Дня незалежності України – кращим представникам галузей

21.08.2020

Цього року Україна відзначає 29-ту річницю своєї незалежності. Історична подія, яка відбулася 24 серпня 1991 року, докорінно змінила долю країни, що прагнула бути вільною і суверенною.

Відтоді щороку День незалежності України для нашої нації є знаменною і символічною датою, яка об’єднує українців. І щороку ми віддаємо шану та вдячність тим, хто робить вагомий внесок у розвиток усіх сфер життя країни. Розвиваючи свої міста і містечка, селища і села, ми рухаємо вперед цілу країну.

Сьогодні у Корюківці, з нагоди свята, народний депутат України Максим Зуєв, міський голова Ратан Ахмедов, голова районної ради Віктор Чернуха та голова райдержадміністрації Володимир Полубень відзначили кращих представників різних галузей та привітали Корюківську громаду з прийдешніми святами.

Почесною грамотою Верховної Ради України нагороджений:

– СТУПНИЦЬКИЙ ВАСИЛЬ ПЕТРОВИЧ – завідувач відділення реанімації, лікар-анестезіолог КНП «Корюківська центральна районна лікарня»

 

Почесною грамотою Чернігівської обласної ради нагороджена:

ПИЛИПЕЦЬ ОЛЬГА ІВАНІВНА – депутат Корюківської районної ради, начальник Міжрегіонального управління у Корюківському та Сновському районах Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області;

 

Подяка голови Чернігівської обласної ради оголошена:

ЧЕПУРНОМУ ЮРІЮ ВОЛОДИМИРОВИЧУ – депутату Корюківської районної ради, приватному підприємцю

 

Почесною грамотою Чернігівської обласної організації профспілки працівників державних установ нагороджена:

ВАЩЕНКО ТЕТЯНА МИХАЙЛІВНА – начальник загального відділу виконавчого апарату Корюківської районної ради.

 

Почесною грамотою районної ради нагороджені:

САВОСТЕЙКО ЛЮБОВ МИКОЛАЇВНА – ветеран праці, член районної організації ветеранів.

МИЛЕЙКО В’ЯЧЕСЛАВ ОЛЕКСАНДРОВИЧ – тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва ПСП «Червоний маяк»

 

Почесною грамотою  районної державної адміністрації нагороджені:

ШЕМЕТ ІННА СТЕПАНІВНА – головний спеціаліст відділу карантину рослин управління фітосанітарної безпеки – державний фітосанітарний інспектор.

МАЧАЧА МИКОЛА ВАСИЛЬОВИЧ –  старший сержант, старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування Корюківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

ВАХНЕНКО МАКСИМ ФЕДОСІЙОВИЧ – майор поліції, оперуповноважений сектору кримінальної поліції Корюківського відділення поліції Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

ПРОРОЧЕНКО КАТЕРИНА ОЛЕКСІЇВНА – матір МИХАЙЛА КОБЦЯ – Героя, загиблого на сході України, захисника незалежності та цілісності Батьківщини.

 

Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджені:

БАБИЧ ВІКТОРІЯ СЕРГІЇВНА – головний спеціаліст-державний реєстратор юридичного відділу виконавчого апарату Корюківської міської ради

ПОГРЕБНА ВАЛЕНТИНА АНДРІЇВНА – голова Корюківської районної організації ветеранів

БІЛЬЧЕНКО ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА – відповідальний секретар Ради Корюківської районної організації ветеранів, ветерана праці

БОНДАРЕНКО СВІТЛАНА ОЛЕКСАНДРІВНА – майор поліції, старший слідчий слідчого відділення Корюківського відділення поліції Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області

СОКОЛОВСЬКА НАТАЛІЯ МИХАЙЛІВНА – ветеран праці АТ «Слов’янські шпалери – КФТП», волонтер

 

Вже доброю традицією в день святкування чергової річниці незалежності України стало відзначення місцевих підприємців, які незабаром відзначатимуть своє професійне свято. Розвиток малого і середнього бізнесу — основа успішної економіки країни. Тож підприємці суттєво впливають на соціальну стабільність суспільства: створення нових робочих місць, відрахування до бюджетів, покращення благоустрою.

За активну життєву і громадську позицію, вагомий внесок у розвиток міста Корюківка та з нагоди Дня підприємця Почесною грамотою Корюківської районної державної адміністрації нагороджена:

ЛУГОВЕЦЬ НАЇНА СЕРГІЇВНА – фізична особа-підприємця.

 

Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджені:

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОРФАД» та його керівник МИСНИК ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

МИСНИК ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ – фізична особа-підприємець

ukУкраїнська