Корюківська міська рада компенсуватиме доплату за соціальні послуги

21.08.2020

Рішення «Про деякі питання надання соціальних послуг» ухвалили депутати міської ради на засіданні 40-ї сесії. Згідно з ним, з 1 вересня цього року комунальні організації, установи і заклади міської ради, що надають соціальні послуги громадянам, надаватимуть їх безоплатно. Витрати з надання соцпослуг особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах компенсуватимуться з міського бюджету.

Такі послуги надаватимуться безоплатно незалежно від розміру середньомісячного сукупного доходу отримувачів та без його обрахунку. Рішенням визначено періодичність надання заходів послуги натуральної допомоги – не частіше одного разу на квартал для одного отримувача.

Також у блоці питань соціальної сфери був затверджений додатковий перелік підприємств, установ і організацій, що надають соціально важливі послуги.

Окрім цього, депутати затвердили Програму захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Корюківській міській територіальній громаді на 2020-2022 роки, з якою можна ознайомитися на нашому сайті в розділі «Нормативні документи» – підрозділ «Цільові програми».

ukУкраїнська