Сім’ї загиблих в зоні АТО земляків взяли участь у зустрічі учасників «Єдиної родини Чернігівщини» в м.Мена

26 серпня в Мені відбулася зустріч учасників громадської організації «Єдина родина Чернігівщини», на яку з північних районів області й Чернігова приїхали члени сімей загиблих учасників АТО, волонтери, представники влади, громадськості. Взяла участь у заході і Корюківська делегація з 8 чоловік разом з представником центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Урочистою ходою пройшли учасники заходу до Алеї Героїв, де відбулося покладання квітів і вшанування пам’яті загиблих воїнів АТО. Учні шкіл Менщини, тримаючи прапори у формі серця, створили коло, яке стало символом єдності нашої країни.

У фойє будинку культури розмістилася виставка «Блокпост пам’яті», де були представлені експонати з місця боїв, особисті речі загиблих воїнів, фотографії.  Учасники художньої самодіяльності підготували концертну програму для запрошених гостей. Для родин загиблих в АТО було організовано неформальне спілкування з владою, консультування юристів та психологів. На завершення учасники заходу відвідали зоопарк та  санаторій Остреч, зробили фото на пам’ять.

За інформацією Корюківського районного центру

 соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

ukУкраїнська