У Корюківці відзначили 26-у річницю незалежності України

Вже 26 років поспіль українці відзначають суверенність та незалежність своєї Батьківщини. У Корюківці цього року урочистості розпочались зі святкової ходи, участь у якій взяли найбільші підприємства району, а очолили колону захисники України – учасники антитерористичної операції.
Під бурхливі оплески гостей свята почесні відзнаки міської ради, райдержадміністрації та районної ради отримали кращі працівники підприємств, установ і організацій, які своєю наполегливою працею роблять вагомий внесок у розбудову України.

Свою нагороду отримав і почесний громадянин Корюківського району Василь Ступницький – лікар-анестезіолог Корюківської центральної районної лікарні з багаторічним стажем роботи та сотнями врятованих життів.

Зі сцени звучали щирі вітання з Днем незалежності від міського голови Ратана Ахмедова, голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка та почесних гостей з братньої Білорусі.

«Гостинний двір» пригощав гостей свята стравами української кухні та захоплював виставками підприємств, установ, організацій, територіальних громад. В іншому сквері було організовано розваги для дітей, а на площі святкову атмосферу своїми виступами створювали творчі колективи з Холмів.

 

ukУкраїнська