Грамотою Верховною Ради України нагороджено начальника КП «Корюківкаводоканал» Сергія Галущенка

З нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, відповідно до розпорядження Голови Верховної Ради України, начальника КП «Корюківкаводоканал» Корюківської міської ради Сергія Галущенка нагороджено Грамотою Верховної Ради України. Відзнаку видано за вагомий особистий внесок у розвиток та реформування житлово-комунального господарства, впровадження ефективних форм господарювання, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Сьогодні почесну нагороду вручив Сергію Галущенку міський голова Ратан Ахмедов. Він подякував керівнику підприємства за самовіддану роботу, сумлінність та ініціативність, за бажання покращувати роботу підпорядкованої галузі.

Сергій Галущенко стояв у витоків КП «Корюківкаводоканал», яке в цьому році відзначає 10-річчя роботи. За роки роботи він зарекомендував себе висококваліфікованим фахівцем та компетентним керівником. Вміло організовує та координує роботу підлеглих, виважено та фахово підходить до виконання поставлених завдань. Підприємство, очолюване Сергієм Галущенком, постійно розвивається, оновлюється матеріальна база. Сьогодні КП «Корюківкаводоканал» – одне з кращих комунальних підприємств в області за рівнем професіоналізму працівників та матеріально-технічним забезпеченням.

Основною діяльністю підприємства є водопостачання та водовідведення м. Корюківка. На обслуговуванні підприємства знаходиться 65,5 км. водопровідних та 6,9 км. каналізаційних мереж. Окрім  цього КП «Корюківкаводоканал» займається будівництвом внутрішніх, зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення, обслуговуванням вуличного освітлення.

ukУкраїнська