Ветеранів Корюківщини привітали зі святом

01.10.2020

Сьогодні, 1 жовтня, своє свято відзначають люди поважного віку. Це можливість вкотре сказати теплі слова ветеранам, щиро подякувати за багаторічну сумлінну працю та самовідданість, віддати шану життєвому і професійному досвіду.

У Корюківському районі проживає близько 9 тисяч людей поважного віку, кожен з яких пройшов довгий і цікавий, часом і нелегкий життєвий шлях. Це учасники Другої світової війни (яких залишилося 6 чоловік), учасники і діти війни, ліквідатори аварії на ЧАЕС та інші.

Багато ветеранів своєю працею прославили наш район, відбудували з руїн наше місто, розвивали промисловість та сільське господарство. Серед них – земляки, яким присвоєні почесні звання «Заслужений працівник професійної освіти», «Заслужений працівник сільського господарства», «Заслужений журналіст України», «Заслужений працівник промисловості України», «Заслужений лісівник України», «Заслужений лікар України».

З метою вшанування поважних жителів району в Корюківці відбулася урочиста зустріч з ветеранським активом. Представників різних професій, які сьогодні знаходяться на заслуженому відпочинку, вітали представники влади та бізнесу: міський голова Ратан Ахмедов, голова районної ради Віктор Чернуха, голова райдержадміністрації Володимир Полубень, керівник компанії «Урожай», депутат міської ради Олександр Левицький, голова районної організації ветеранів Валентина Погребна.

Присутнім дякували за безцінний досвід, працю, мудрість і небайдужість, зичили міцного здоров’я і активного довголіття.

Почесними грамотами відзначили кращих представників ветеранського руху.

Подяку голови Чернігівської обласної ради оголошено:

– Шматок Зої Степанівні

Почесною грамотою Чернігівського обласного військового комісаріату нагороджений:

– Лапа Леонід Васильович

Члени Ради районної організації ветеранів відзначені

Почесною грамотою міської ради:

– Пененко Катерина Яківна

– Розумєйко Микола Петрович

Почесною грамотою районної ради:

– Грищенко Любов Степанівна

Почесною грамотою райдержадміністрації:

– Фесько Ганна Михайлівна

Символічні подарунки від компанії «Урожай» отримали всі присутні.

Загальний відділ виконавчого апарату міської ради

ukУкраїнська