Виконком прийняв рішення з освітніх, майнових та інших питань

17.09.2019

На засіданні виконкому затвердили штатний розклад КП «Корюківкаводоканал» та погодили річний план ліцензованої діяльності підприємства з централізованого водопостачання та водовідведення. Рішенням виконавчого комітету встановили вартість платних послуг, що надаються закладами культури Корюківської міської ради. Серед них – екскурсії від музею, культурно-масові заходи від міського будинку культури, сільських клубів та ін.

Також рішенням визначили організацію роботи груп продовженого дня при закладах загальної середньої освіти Корюківської міської ради у 2019 – 2020 навчальному році.

Серед рішень щодо майнових питань – затвердили звіти про оцінку майна міської комунальної власності; протокол про результати електронного аукціону з продажу майна міської комунальної власності; створили конкурсну комісію з передачі в оренду майна міської комунальної власності Корюківської міської територіальної громади, що перебуває на балансі міської ради; про оренду майна міської комунальної власності.

За зверненнями громадян прийняли рішення про надання їм матеріальної допомоги та надання дозволу на підключення до централізованої мережі водопостачання. Розглянувши звернення підприємств, установ і організацій, виконком прийняв рішення про нагородження Почесними грамотами Корюківської міської ради з нагоди професійних свят і знаменних дат.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська